Om Wiegaarden

Manden bag Mediehuset Wiegaarden, Jørgen Bak Rasmussen, er elektriker, fotograf m.m. Han begyndte i det små med at fotografere køer og heste under firmanavnet "Wiegaardens Fotostudie".

I 1995 startede han magasinet "Ridehesten Hippologisk i Avl & Sport", og siden kom Dansk Kennel Klubs medlemsblad "HUNDEN" til. Wiegaarden voksede på alle måder med disse opgaver, og derfor fik vi også kapacitet til at lave et hav af andre spændende opgaver inden for branchen.

En af virksomhedens helt store forcer er, at vi i kraft af vores alsidighed kan tilbyde totalløsninger – vi hjælper dig gerne med alt fra idé over foto, tekst og layout til trykning. Alt er samlet i ét hus – nemmere kan det ikke være!


Danmarks smukkeste arbejdsplads

Mediehuset Wiegaarden er placeret i skønne omgivelser tæt på skov og fjord. Vores hus er et helt unikt gammelt byggeri, der nænsomt er renoveret.

Huset har masser af skæve vinkler og er blandt andet udstyret med et “tænketårn”, hvor vi uforstyrret – og med en formidabel udsigt – har mulighed for at sidde og “fintænke” os frem til de bedste løsninger på vores mange opgaver.

Huset har masser af charme og lækkert miljø, og i april 2002 fik Jørgen Bak Rasmussen Hobro Byråds pris for fremme af Hobros forskønnelse for det flotte resultat.


Vil du i kontakt med os? Ring eller læg vejen forbi!