Hjemmesideløsninger til alles behov

Go2net – Danmarks nemmeste webløsning

Ring på tlf. 99 400 444 og få en gratis og uforpligtende demo!

HjemmesideWebshopNyhedsbrevFacebookm.m.

Mediehuset Wiegaarden hjælper dig med at lave en flot og professionel hjemmeside, der passer til dine behov. Vores webafdeling, som vi kalder go2net, har lavet mere end 1000 hjemmesider – til både private, foreninger og erhverv.

Med vores hjemmesideløsning får du en personlig hjemmeside, der er let at vedligeholde – så kan du bruge tiden på dét, du er god til!

Eksempler på hjemmesider – Se flere her

Vi elsker tilfredse kunder – Se kundeudtalelser her

GO2NET – god og nem hjemmesideløsning

SØGEMASKINEOPTIMERET

Vil du gerne ligge højt på listen af søgeresultater, når dine kunder søger efter dig eller dine varer? Med go2net er du allerede godt på vej i forhold til søgemaskineoptimering – eller SEO. Google og andre søgemaskiner rangerer vores hjemmesider højt og vi vejleder dig om, hvad du selv kan gøre og hvilke ord du skal skrive for at få din hjemmeside endnu højere op.

100% MOBILOPTIMERET

Der er ikke noget mere irriterende end at zoome ind og ud, og forsøge at ramme en mikroskopisk knap med en tyk finger, når du besøger en ikke-mobilvenlig hjemmeside på din smartphone. Langt over halvdelen af dine kunder eller besøgende ser din side fra en mobil enhed, og det er derfor vigtigt at din hjemmeside er mobilvenlig. go2net er responsiv og tilpasser sig derfor til mobile enheder. Husk på at Google putter dig ”bagerst i køen”, hvis din hjemmeside ikke er mobilvenlig. Så vælg go2net, hvis du vil op i toppen af søgeresultaterne.

MERE END 1000 TILFREDSE KUNDER

Vores hjemmesideløsning bliver brugt af en lang række af forskellige kunder, der blandt andet spænder over stutterier, håndværkere, hoteller, foreninger, webshops, produktionsvirksomheder, forsikringsselskaber, udlejningsfirmaer, hundeklubber og mange flere. Go2net er desuden leverandør af boligadministration og godkendt af Dansk Byggeri. Vi får positive tilbagemeldinger fra alle typer af kunder.

GRATIS SUPPORT OG INGEN BINDING

Vores kunder er så tilfredse med vores løsning, at de ikke ønsker at opsige den. Vi behøver derfor ikke at binde vores kunder eller have lange opsigelsesperioder. Vi står altid klar til at hjælpe dig, hvis du mod forventning støder på problemer.

Se introduktionsvideoen – så nemt er det!

Ring på tlf. 99 400 444 og få en gratis og uforpligtende demo!