Tekster, Artikler, Pressemeddelelser, Reklametekst, Slogans, Korrekturlæsning...

Du er ekspert inden for dit område, men er du også ekspert i at fortælle, hvad dit firma kan?

Vores tekstforfattere og journalister skriver letforståelige og fejlfrie tekster, så dit budskab bliver husket af kunden. 

Ord skaber og påvirker vores tanker og følelser. Eksperten i kommunikaiton er den, som forstår, og udnytter det faktum. DET vil vi gerne hjælpe dig med.   
Vi sætter ord på virkeligheden og skriver både faglige og kreative tekster til web, magasiner og trykte medier. 

Magasiner i verdensklasse

Vi er med vores over 25 års erfaring i magasinproduktion, 100-meter mester i at tage dit magasin godt ud af startblokken og bringe det godt hele vejen til målstregen. Lige nu producerer vi lige Danmarks førende hundemagasin HUNDEN for Dansk Kennel Klub og Danmarks største og ældste hestemagasin RIDEHESTEN for Dansk Varmblod. Hver måned udgiver vi over 200 siders magasiner, hvor vi sørger for både tekstforfatning, fotografering, korrekturlæsning og layout. 

Magasinet Ridehesten – Danmarks største fagmagasin for ryttere og avlere – går med sin dybdegående og faglige indgangsvinkel hver måned tæt på hesteverdenen.

Medlemsblad for Dansk Varmblod og Sportsrideklubben. Vi udkommer 12 gange om året med over 100 siders viden og historier til hesteverdenen.

HUNDEN er medlemsblad for Dansk Kennel Klub (DKK), som siden 1897 har været Danmarks førende interesseorganisation for hundeejere.

DKK har omkring 33.000 medlemmer og sender ti gange om året sit store specialmagasin, HUNDEN, på gaden.

Fra ord til handling

De ord, du bruger til at beskrive din virkelighed, skaber din virkelighed. Skal vi hjælpe dig med at finde de rette ord?